Naaiatelier

Het naaiatelier bestaat uit een gezellige groep mensen, bestaande uit een professionele begeleidster, vrijwilligsters en mensen met een hulpvraag. De laatste groep heeft een indicatie nodig voor dagbesteding via de WMO. Iedereen in ons team krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen en meer vaardigheden te ontwikkelen.

Je kunt bij ons terecht om kleding te herstellen (o.a. kleding korter maken, rits vervangen) wij gaan samen met je kijken of dit rendabel/mogelijk is. Je kan je kleding tijdens onze openingstijden bij ons brengen. Kinderkleding wordt ook bij ons gemaakt t/m maat 104 en is eventueel ook bij ons te bestellen. Ook maken wij verschillende artikelen voor de verkoop waaronder knuffels, tassen, placemats, kussens, en stoffen slingers. Deze artikelen kun je bij zowel het naaiatelier als bij de cadeauwinkel van Cosis kopen. De cadeauwinkel is te vinden bij Warenhuis van der Veen in Assen. Daarnaast kun je bij het naaiatelier ook tweedehands kleding kopen voor een klein bedrag. Als je kleding over hebt zouden wij het fijn vinden als je deze aan ons wilt doneren, wij kunnen namelijk geen kleding inkopen.

Mocht je door dit alles geïnteresseerd zijn om ons team te versterken dan kun je contact opnemen met Rea op telefoonnummer 088-8789323 of 06-23844573.

Hopelijk tot ziens,

Namens het team van het naaiatelier.

 

Openingstijden Naaiatelier

Maandag09:30 - 16:00 uur
Dinsdag09:30 - 15:30 uur
Woensdag09:30 - 16:00 uur
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

 

© 2014 - 2023 Pand 42 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel